• Kontaktirajte nas
  • +387 55 416 900
  • info@hoteldrina.com

SPA & WELLNESS

DOŽIVITE OAZU MIRA I RELAKSACIJE U SPA CENTRU HOTELA “DRINA”.

U prijatnom ambijentu omogućili smo gostima da provedu nezaboravne trenutke.

Spa centar gostima nudi hidromasažnu kadu sa posebnim programima za masažu i opuštajućim ambijentom. Nakon uživanja u hidromasažnoj kadi, ugođaj možete upotpuniti na ležaljkama pored uz specijalne wellness napitke ili obroke po vašoj želji.

Vaš put relaksacije možete nastaviti u dijelu gdje se nalazi finska suva sauna, parno kupatilo i tepidarijum klupe.

Tepidarijumi svojom blagom toplinom opuštaju čitavo tijelo, naročito prije i poslije korišćenja hidromasažne kade, finske saune i parnog kupatila. Parno kupatilo ubrzava cirkulaciju i detoksikaciju organizma. Postiže se efekat čišćenja kože i izbacuje se suvišna voda iz organizma.

Finska suva sauna jača imuni sistem, umanjuje bol u mišićima i čini kožu elastičnom i glatkom.

spa photo

Stručni tim Spa & Wellness centra

hotela „Drina“ pružiće Vam usluge iz oblasti rehabilitacije, relaksacije i beauty dijela. Uz bogatu ponudu masaža i pažljivo odabrane tretmane prilagođene za svaki tip kože, možete se prepustiti i uživati u svakom segmentu.

SPA & WELLNESS
CENTAR

Pored nabrojanih sadržaja na raspolaganju su Vam ženska i muška svlačionica sa lokerima, tuš kabinom i toaletom. Tu možete ostaviti Vaše stvari i uživati u čarima Spa centra hotela „Drina“. Vaš cjelokupni doživljaj zaokružite u Spa dijelu za sjedenje gdje možete pojesti Wellness obrok ili popiti vitaminski napitak.

Hotel Drina je centar za tretmane jedne od najkvalitetnijih svjetskih kozmetika – Pevonia Botanica. Pevonia je organska kozmetika vrhunskog kvaliteta sa vidljivim efektima nakon prvog tretmana. Lider je u profesionalnoj njezi kože i dobitnik je najprestižnijih svjetskih nagrada u industriji ljepote i njege lica i tijela.

Pored Pevonia kozmetike, u hotelu “Drina” su zastupljeni i tretmani kozmetikom Aroma Herbal, brendom iz Slovenije koji raspolaže proizvodima 100% prirodnog porijekla u skladu sa najvišim EU standardima.

CJENOVNIK MASAŽA
AROMA HERBAL

PARCIJALNA RELAX MASAZA (30 min.) 35,00 KM

Relax masaža (30 min) - je opuštajuća masaža koja predstavlja kombinaciju tehnika Istoka i Zapada, dajući potpuni relaksirajući osjećaj.

Relax masaža cijelog tijela (60 min.) 45,00 KM

Relax masaža (60 min) - je opuštajuća masaža koja predstavlja kombinaciju tehnika Istoka i Zapada, dajući potpuni relaksirajući osjećaj.

Masaža lica skalpa i vrata (30 min.) 35,00 KM

Masaža lica, skalpa i vrata (30 min) - parcijalna masaža koja se bazira na opuštanju gornjeg dijela tijela.

Kraljevska masaža (masaža u četiri ruke) (30 min.) 45,00 KM

Kraljevska masaža (30 min) - holistička masaža koju rade dva terapeuta u isto vrijeme, daje osjećaj nevjerovatne opuštenosti cijelog tijela.

Terapeutska masaža (45 min.) 45,00 KM

Terapeutska masaža (45 min) - se preporučuje osobama koje imaju probleme posturalne prirode, bolove u mišićima i zglobovima.

Antistres masaža (60 min.) 45,00 KM

Antistres masaža (60 min) - masaža koja se radi sa aromatičnim uljima. Potpuni doživljaj opuštanja uz svijeće i miris ulja. Radi se cijelo tijelo.

Masaža za parove (pakovanje tijela gratis) (30 min.) 100,00 KM

Masaža za parove sa poklonom (30 min) - masaža cijelog tijela koja se radi za parove u istoj sobi sa aromatičnim uljem i u opuštajućem ambijentu.

Anticelulit masaža (60 min.) 50,00 KM

Anticelulit masaža (60 min) - kombinacija pokreta rastresanja kože i potkožnog tkiva, stimulacija limfe i sve u cilju zagrijavanja i poboljšanja cirkulacije, a samim tim i povećanja tonusa i oslobađanja viška tečnosti iz organizma.

Masaža školjkama (75 min.) 84,00 KM

Masaža školjkama (75 min) - holistički pristup, daje osjećaj potpunog opuštanja i dubinski otklanja napetost u mišićima. Masaža školjkama stimuliše cirkulaciju pružajući prijatan osjećaj topline dok veliki broj minerala izbacuje toksine iz kože.