• Kontaktirajte nas
  • +387 55 416 900
  • info@hoteldrina.com

SPA & WELLNESS

DOŽIVITE OAZU MIRA I RELAKSACIJE U SPA CENTRU HOTELA “DRINA”.

U prijatnom ambijentu omogućili smo gostima da provedu nezaboravne trenutke.

Spa centar gostima nudi hidromasažnu kadu sa posebnim programima za masažu i opuštajućim ambijentom. Nakon uživanja u hidromasažnoj kadi, ugođaj možete upotpuniti na ležaljkama pored uz specijalne wellness napitke ili obroke po vašoj želji.

Vaš put relaksacije možete nastaviti u dijelu gdje se nalazi finska suva sauna, parno kupatilo i tepidarijum klupe.

Tepidarijumi svojom blagom toplinom opuštaju čitavo tijelo, naročito prije i poslije korišćenja hidromasažne kade, finske saune i parnog kupatila. Parno kupatilo ubrzava cirkulaciju i detoksikaciju organizma. Postiže se efekat čišćenja kože i izbacuje se suvišna voda iz organizma.

Finska suva sauna jača imuni sistem, umanjuje bol u mišićima i čini kožu elastičnom i glatkom.

CJENOVNIK SPA I WELLNESS USLUGA
- u period do 31. decembra 2022. godine -


Preuzmite cjenovnikspa photo

Stručni tim Spa & Wellness centra

hotela „Drina“ pružiće Vam usluge iz oblasti rehabilitacije, relaksacije i beauty dijela. Uz bogatu ponudu masaža i pažljivo odabrane tretmane prilagođene za svaki tip kože, možete se prepustiti i uživati u svakom segmentu.

SPA & WELLNESS
CENTAR

Pored nabrojanih sadržaja na raspolaganju su Vam ženska i muška svlačionica sa lokerima, tuš kabinom i toaletom. Tu možete ostaviti Vaše stvari i uživati u čarima Spa centra hotela „Drina“. Vaš cjelokupni doživljaj zaokružite u Spa dijelu za sjedenje gdje možete pojesti Wellness obrok ili popiti vitaminski napitak.

Hotel Drina je centar za tretmane jedne od najkvalitetnijih svjetskih kozmetika – Pevonia Botanica. Pevonia je organska kozmetika vrhunskog kvaliteta sa vidljivim efektima nakon prvog tretmana. Lider je u profesionalnoj njezi kože i dobitnik je najprestižnijih svjetskih nagrada u industriji ljepote i njege lica i tijela.

Pored Pevonia kozmetike, u hotelu “Drina” su zastupljeni i tretmani kozmetikom Aroma Herbal, brendom iz Slovenije koji raspolaže proizvodima 100% prirodnog porijekla u skladu sa najvišim EU standardima.

CJENOVNIK MASAŽA
AROMA HERBAL

Spa & Wellness ulaznica (120min.) 30,00 KM

Finska sauna, tursko kupatilo, tepidarijum, hidromasažna kada.

Spa & Wellness ulaznica (za dvije osobe) (120min.) 50,00 KM

Finska sauna, tursko kupatilo, tepidarijum, hidromasažna kada.

Finska sauna (60 min.) 15,00 KM

Boravak u sauni uticaće da se osjećate zdravije, lakše. Preznojavanje tijela do kojeg dolazi tokom boravka u sauni oslobađa organizam od štetnih materija i toksina, jača imunološki sistem, opušta tijelo od napetosti i organizam od stresa.

Parno kupatilo (60 min.) 15,00 KM

Savršen izbor da se prevaziđu stresovi svakodnevnog života, da se opustite i steknete novu snagu i poboljšate opšte fizičko i mentalno blagostanje. Imate problema sa nesanicom, bronhijalnom astmom, ili ste promukli? Onda je parno kupatilo definitivno pravi izbor za Vas. I štaviše, parno kupatilo može biti zabavno.

Sauna + Tursko kupatilo (90 min.) 25,00 KM

Sauna i hidromasažna kada (60 min.) 30,00 KM

Napravite divan spoj uživanja koristeći saunu i hidromasažnu kadu. Opustite se sami ili u društvu najbližih. Uživajte u toploj vodi, mjehurićima, mlaznicama koje vrše direktnu dubinsku masažu Vašeg mišićno-skeletnog sistema.

Hidromasažna kada (1 osoba) (30 min.) 20,00 KM

Hidromasažna kada (2 osobe) (60 min.) 25,00 KM

Hidromasažna kada (4 osobe) (60 min.) 50,00 KM

Iznajmljivanje spa (max 10 osoba) (60 min.) 300,00 KM

Vrijednosni poklon bon vaučer 40, 50, 60 i 100,00 KM

Parcijalna Relax masaža (30 min.) 35,00 KM

Relax masaža (30 min.) - je opuštajuća masaža koja predstavlja kombinaciju tehnika Istoka i Zapada, dajući potpuni relaksirajući osjećaj.

Relax masaža cijelog tijela (60 min.) 45,00 KM

Relax masaža (60 min.) - je opuštajuća masaža koja predstavlja kombinaciju tehnika Istoka i Zapada, dajući potpuni relaksirajući osjećaj.

Masaža lica, skalpa i vrata (30 min.) 35,00 KM

Masaža lica, skalpa i vrata (30 min.) - parcijalna masaža koja se bazira na opuštanju gornjeg dijela tijela.

Piling lica, vrata i grudnog dijela (15 min.) 25,00 KM

Masaža stopala (20 min.) 20,00 KM

Terapeutska masaža (45 min.) 45,00 KM

Terapeutska masaža (45 min.) - se preporučuje osobama koje imaju probleme posturalne prirode, bolove u mišićima i zglobovima

Antistres masaža (60 min.) 45,00 KM

Antistres masaža (60 min.) - masaža koja se radi sa aromatičnim uljima. Potpuni doživljaj opuštanja uz svijeće i miris ulja. Radi se cijelo tijelo.

Anticelulit masaža (60 min.) 50,00 KM

Anticelulit masaža - kombinacija pokreta rastresanja kože i potkožnog tkiva, stimulacija limfe i sve u cilju zagrijavanja i poboljšanja cirkulacije, a samim tim i povećanja tonusa i oslobađanja viška tečnosti iz organizma.

Masaža himalajskim solima (60 min.) 75,00 KM

Masaža himalajskim solima (60min.) – Ima izražen efekat detoksikacije, podstiče izbacivanje slobodnih radikala iz organizma. Izuzetno djeluje na tonus kože, opušta napete mišiće i za sobom ostavlja osjećaj lakoće i unutrašnje čistoće. Jedna je od izuzetnih metoda za harmoniju tijela, uma i duše, jer stvara energetski balans.

Romantično veče (120 min.) 250,00 KM

Dvije kraljevske masaže, đakuzi (45 min.), voćna plata i flaša vina.